Шановні друзі !!! Вітаю Вас на своєму блозі! Дуже сподіваюсь, що ми подружимось. Приємного вам перегляду!!!

понедельник, 18 апреля 2011 г.

П`ятий день декади " Фізики і лірики , об`єднуйтесь!".
Ось уже другий тиждень триває в нашій школі марафон фізичних і літературних заходів.Сьогодні учні 5-7 кл. прийняли участь у виставці  дитячого малюнку " Політ над Церерою".Але це були не просто малюнки, а ілюстраціі учнів до власних творів, які вони писали на уроках російської та української мови. Таким чином, ми поєднали три науки- фізику, лірику та художнє мистецтво. В своїх роботах учні представили своє бачення світу, космічного простору і наше майбутнє.  Найкращими були визнані роботи Маракасової Катерини (5 кл.), Жукова Миколи (5 кл).
А в бібліотеці школи учні 8-11 кл. зібралися на бібліотечний урок "Політ до зірок" .Бібліотекар школи Ільченко В. Ф. ознайомила учнів -любителів читання з новинками літератури на дану тему, а учні в свою чергу поділилися тими книжками , газетними публікаціями , які були ними прочитані останнім часом .Розмова вийшла цікавою і корисною.  

1 комментарий:

  1. Здравствуйте, мой дорогой Генератор Идей! Сколько всего интересного вы придумали и провели! Молодец! А я как всегда получила очередную "подсказку". Спасибо. Творческих сил Вам и вдохновения.

    ОтветитьУдалить