Шановні друзі !!! Вітаю Вас на своєму блозі! Дуже сподіваюсь, що ми подружимось. Приємного вам перегляду!!!

суббота, 31 марта 2012 г.

Дозвольте поділитися приємною новиною!


30 березня відбувся районний Фестиваль педагогічних знахідок, на якому були представлені матеріли досвіду роботи  вчителів шкіл району. Серед них  були матеріали нашої школи  , матеріали моїх колег та  мої особисті з науково- методичної теми.
 Крім виставки, була проведена наукова конференція по секціям.  Робота нашої школи та моя особиста  робота були представлені на секції " Педагогічні знахідки учасників обласних, всеукраїнських конкурсів".
В урочистій обстановці учасникам конференції були вручені Грамоти за вагомий внесок у реалізацію єдиної  науково-методичної  теми району " Науково- методичне та психологічне  забезпечення впроваждення інформаційно-комунікаційних технологій як умова індивідуального розвитку і самовдосконалення учнів"


Приємно отримувати нагороду за свою роботу.
Ти - учитель,
Ти - сіяч недремний
І невтомний мудрий садівник.
Знаєш ти предивні таємниці,
Розум твій розпалює вогонь.



Від щирого серця вітаю свої колег, вчителів району, та вчителя нашої школи  Пєтухову Анжеліку Валеріївну за нагороду за свою плідну працю.  Бажаю Вам, дорогий вчителю, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя ... 

Комментариев нет:

Отправить комментарий